TOKO SIL

TOKO SIL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 479 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Sil. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:16 Absoluut waar voor het geld! Netjes verpakt en bezorgt, uitpakken en eten maar.
7 jun 2022 om 1:44 We dachten op tijd te bestellen 17:24. Levering pas om 18:35! Dat is heel vervelend als je met kinderen op visite zit te wachten die om 18:45 eigenlijk richting bed moeten. Je kunt niet altijd drukte als reden opvoeren dat je zo laat levert.
26 mei 2022 om 20:53 Teveel olie heel erg vet
26 mei 2022 om 20:02 Zoals gewoonlijk weer prima
22 mei 2022 om 23:09 Heerlijk gegeten.
21 mei 2022 om 21:30 Letterlijk koud eten, ni eens geprobeerd om op te warmen
17 mei 2022 om 9:17 Alles was koud. Dit de eerste keer. Anders altijd tevreden
15 mei 2022 om 19:09 Allereerst 30 min te laat bezorgd, opzich niet erg. Vervolgens rijst ipv bami als basis wat ik besteld had. Bami zou zsm komen, UUR later niks. EEN BAKJE BAMI!? Ik woon letter 5 min rijden daar vandaan. Bel ik, is de bezorger nog niet eens onderweg!
13 mei 2022 om 19:06 Good food, hot when delivered and courteous delivery
9 mei 2022 om 11:30 Was zoals altijd. Heerlijk en goed snel gebracht warm. En allerbelangrijkste heerlijk van smaak
8 mei 2022 om 20:36 Eten was goed en warm. Was wat vergeten te bestellen en kon er nog bij besteld worden. Het was top
27 apr 2022 om 19:07 Snele levering en het eten is erg lekker en goed warm